wat is kaartleggen

- Welkom - - wat is kaartleggen - - Cursus kaartleggen - - email consultatie - - specialisatie - - Contact - - Tarieven -

Wat is kaartleggen

"Wij schudden de kaarten; het lot echter, trekt ze."

       
 Kaartleggen is een prachtige manier om meer inzicht te krijgen. Door middel van een kaartlegging kan ik de patronen bepalen waarvan je bijna zeker kunt zijn dat je ze op jouw pad zult tegenkomen. Het verschaft een diep inzicht in de dingen die je kunt doen om jezelf te helpen en om moeilijke periodes en problemen te voorkomen of wat te verzachten.
Een van de mooiste leggingen vind ik zelf die van het jaarvooruitzicht. Dit is een krachtig legpatroon waarmee je een maand-tot-maand-overzicht kunt krijgen van het jaar dat voor je ligt. Hiervoor gebruik ik mijn Elfenkaarten. Iedere maand heeft zijn eigen, unieke energie├źn en voor iedere maand leg ik een kaart neer.De Elf die op een bepaalde maand ligt, weerspiegelt de energie die hoogstwaarschijnlijk gedurende die tijd in je leven actief zal zijn. Dit kan je inzicht geven in de acties die in die periode meer of minder succesvol zullen zijn. Deze legging heeft verbluffend accurate voorspellingen gegeven en kan belangrijke, specifieke data en tijdframes verschaffen.
Uiteraard zijn er meerdere leggingen mogelijk en we kunnen dat samen bepalen, afhankelijk van de vragen waarop je graag een antwoord wilt. Behalve van (Elfen) orakelkaarten, maak ik ook gebruik van liefdes Orakelkaarten en van de kaarten van Madame Lenormand.